Nu imorron

13.03.2017 kl. 20:37

En blir så himla glad när nyheter som det här dimper ner i mailen. Vi har inte så jätte stor litteraturmarknad på svenska här i Finland, så att se att våra två förlag slår sina kloka huvuden ihop och gör något för litteraturen värmer mitt litteraturhjärta. 

Nu imorron - ny scen för finlandssvensk litteratur är en sprillans ny serie med litteraturkvällar som kommer gå av staplen på Svenska Teatern scen. Det kommer ordnas två kvällar i vår, den första 5:e april med Hanna Lutz (aktuell med debutromanen Vildsvin) och Philip Teir (aktuell med romanen Så här upphör världen) och den andra 27:e april med Minna Knus-Galán, (aktuell med Projekt Panama) och Anders Mård, (aktuell med boken Vägen heter Ryssland – en resa mellan S:t Petersburg och Moskva). 

Ett fint intiativ och spännande koncept som jag tror kommer bli sjukt spännande. Om det här låter spännande kan ni redan nu köpa biljetter via antingen Svenska Teatern eller Lippupiste. Jag kommer åminstone vara på plats, kommer ni?

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:

 photo gruppkvadratsvartvit_zpsvif902cm.jpg

Prose before bros

Århundradets bokklubb består av ett gäng som gillar böcker, feminism och skrivande. Här kommer det dyka upp inlägg om sådant som vi läser, vill läsa och har läst.

För boktips, samarbeten och kärleksbrev: 

arhundradetsbokklubb@gmail.com

Följ @århundradetsbokklubb på Instagram för mer bokpepp!

 photo malinny_zpsctfytb5q.jpg

 photo jenna3_zpsnlr8h1mj.jpg

 photo kanelikv1_zpsecsbkqt4.jpg

 photo saga2_zpsp7qdxsrf.jpg

 photo hanna1_zps7kx53lfh.jpg

 

 

Kategorier

Senaste kommentarer