Nu imorron

13.03.2017 kl. 20:37

En blir så himla glad när nyheter som det här dimper ner i mailen. Vi har inte så jätte stor litteraturmarknad på svenska här i Finland, så att se att våra två förlag slår sina kloka huvuden ihop och gör något för litteraturen värmer mitt litteraturhjärta. 

Nu imorron - ny scen för finlandssvensk litteratur är en sprillans ny serie med litteraturkvällar som kommer gå av staplen på Svenska Teatern scen. Det kommer ordnas två kvällar i vår, den första 5:e april med Hanna Lutz (aktuell med debutromanen Vildsvin) och Philip Teir (aktuell med romanen Så här upphör världen) och den andra 27:e april med Minna Knus-Galán, (aktuell med Projekt Panama) och Anders Mård, (aktuell med boken Vägen heter Ryssland – en resa mellan S:t Petersburg och Moskva). 

Ett fint intiativ och spännande koncept som jag tror kommer bli sjukt spännande. Om det här låter spännande kan ni redan nu köpa biljetter via antingen Svenska Teatern eller Lippupiste. Jag kommer åminstone vara på plats, kommer ni?

Århundradets bokklubb

Vi gillar böcker och att prata om dem. Här delar vi med oss av sådant som vi läser, vill läsa och har läst. Och allt möjligt annat roligt vi gör eller funderar på. 

 

För boktips, samarbeten och kärleksbrev: 

arhundradetsbokklubb@gmail.com

Följ @århundradetsbokklubb på Instagram för mer bokpepp!