Astra hjärta Århundradets bokklubb på Bokkalaset i Ekenäs

09.11.2018 kl. 11:50

Har ni inga planer i helgen? Då rekommenderar vi att ni kommer till Ekenäs och hänger med oss i bokklubben! Vi kommer nämligen ha en öppen bokcirkel under Bokkalaset i Ekenäs. Klockan 10:00 på Ekenäs bibliotek. 

Tidskriften Astra har i samarbete med Århundradets bokklubb organiserat ett samtal kring Astras 100-års jubileumsantologi ”Denna framtid är vår” som utkom i år.

Århundradets bokklubb har tagit sig an antologin och bjuder in till en öppen bokcirkel med fokus på Ida Kronholms text ”Fruktbarhetens förtyck”. Hoppa med i diskussionen och ta del av ett öppenhjärtligt samtal om feminism och litteratur med oss!  Om ni inte har antalogin hemma kan ni läsa Idas text här

Det går dessutom en buss från Kiasma 8:30 som går tillbaka 16:15. Så det löser också transporten från Helsingfors. Och en heldag med litteratur slår väl aldrig fel?!

Århundradets bokklubb

Vi gillar böcker och att prata om dem. Här delar vi med oss av sådant som vi läser, vill läsa och har läst. Och allt möjligt annat roligt vi gör eller funderar på. 

 

För boktips, samarbeten och kärleksbrev: 

arhundradetsbokklubb@gmail.com

Följ @århundradetsbokklubb på Instagram för mer bokpepp!